IN COS: 0 produse, 0.00 RON
Comenzi online si livrari

Pentru a face comenzi pe acest site va recomandam sa cititi cu atentie aceasta sectiune precum si sectiunea de termeni si conditii.

ALEGETI PRODUSELE

Prin intermediul meniului si a celorlalte link-uri din site, navigati prin categoriile sau subcategoriile de produse. Produsele afisate au prezentate in detaliu toate informatiile. Odata ce ati identificat un produs care se potriveste dorintelor dumneavoastra, selectati marimea si/sau culoarea dorita si apasati pe butonul "Adauga in cos".

COS DE CUMPARATURI

Valoarea cosului de cumparaturi este permanent afisata pe site. De fiecare data cand adaugati un produs in cos veti fi directionat in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa actualizati cantitatea produselor pe care intentionati sa le comandati sau sa renuntati la unul sau mai multe produsele selectate.

Apasati butonul "Inapoi la magazin" in cazul in care doriti sa navigati in continuare prin magazin si sa adaugati alte produse in cos. In cazul in care doriti sa modificati cantitatea unor produse nu uitati sa dati click pe butonul "Actualizeaza cos".

Pentru a trece la urmatorul pas apasati butonul "Date de facturare". Urmeaza sa completati informatiile de facturare pentru a trimite comanda finala catre operatorii nostri.

DATE DE FACTURARE

Completati toate datele de facturare conform modalitatii de facturare, respectiv catre "Persoana fizica" sau "Persoana juridica".

Timp necesar pentru completarea formularului: 1-2 minute. Exceptand campurile "adresa e-mail" si "observatii" toate campurile sunt obligatorii, daca nu sunt completate, nu puteti trece la urmatorul pas.

CONDITII DE TRANSPORT

Expedierea, transportul si livrarea produselor comandate se realizeaza prin intermediul firmei de curierat rapid Urgent Curier.

Produsele vor fi ambalate corespunzator, in vederea mentinerii integritatii si calitatii acestora pe durata transportului.

Durata livrarii: 24 - 48 de ore din momentul expeditiei.

Pentru localitatile in care exista puncte de lucru Urgent Curier, costul transportului depinde numai de greutatea totala a coletului expediat, astfel:

Greutate totala colet Cost transport (TVA inclus)
pana la 2 kg 25 lei
intre 3 si 5 kg 30 lei
intre 6 si 10 kg 35 lei
intre 11 si 15 kg 40 lei
intre 16 si 20 kg 45 lei

Nota: Costul transportului va fi adaugat la costul produselor comandate, iar suma totala va fi platita de catre client.

* Livrarea si costul transportului pentru localitatile in care Urgent Curier nu are puncte de lucru vor fi stabilite de comun acord intre vanzator si client.

CONFIRMARE COMANDA

Verificati inca odata continutul cosului si daca ati completat corect datele de facturare. Pentru a finaliza comanda trebuie sa bifati campul "Sunt de acord cu termenii si conditiile".

Toate preturile afisate includ TVA. Costurile de transport si livrare nu sunt incluse in valoarea afisata a comenzii, acestea variind in functie de comanda. Conditiile de livrare sau eventualele discounturi va vor fi comunicate in momentul confirmarii comenzii.

In cazul in care consideram ca datele sunt reale, in cel mai scurt timp veti fi contactat pentru confirmare iar comanda dumneavoastra va fi procesata. Un operator va va contacta pentru a stabili modalitatea de plata (ramburs sau O.P.), modalitatea de livrare a produselor comandate (implicit costurile de livrare) si eventualul discount oferit.